Lars Thomsen har fanget indenfor de sidste tre dage fanget to fisk over 3 kilo. Dette flotte eksemplar med løse skæl vejede 3,5 kilo fordelt på 70 centimeter. 08-04-08 – DE SENESTE DAGE har Fisk & Fri´s forside været præget af flotte havørreder og det må siges, at sæsonen for alvor er kommet i gang. Der er indrapporteret flere flotte blankfisk og hvis det allerede ser så godt ud nu, hvad sker der så ikke til maj, når vandtemperaturen stiger? Tanken om de spiselystne majørreder der jagter rejer, børsteorm og kutlinger på det lave vand, får det til at krible i lystfiskerfingrene. En af de lystfiskere der har haft succes med aprilfiskeriet er Lars Thomsen fra Hjørring, der har været i Frederikshavn for at fiske den 4. og 5. april.

– Efter gårdsdagens (4. april red.) gode fangst måtte jeg bare af sted igen, fortæller Lars Thomsen til Fisk & Fri. – Min fiskekammerat Tom Svoldgård og jeg tog af sted samme tid og var på vores spot lige før middag. Jeg riggede til med det samme blink fra den foregående dag, da det jo fungerede upåklageligt. Første kast og bang, så sad den der! Endnu en flot havørred på 70 centimeter og 3,5 kilo, fortsætter Lars Thomsen. – Min fiskekammerat Tom var på pletten med nettet igen og er i øvrigt ret træt af at miste fisketid, for at skulle lande fisk for mig. Så han er glad for, at mit arbejde kalder det næste stykke tid, så han kan fiske lidt i fred. Men 5 havørreder på 3 dage med 2 over 3 kilo, det er ikke så ringe endda. Den statistik bliver svær at holde, slutter Lars Thomsen.

Det er ikke kun blink, der er effektive for de tobisjagende havørreder. Læs her om anvendelsen af naturlig agn til havørredfiskeriet.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This