Et skift i plads giver ofte bonus. Her er det Lars Juul Jensens havørred på 4,2 kilo, der huggede i aftensolen ved Reersø. 13-08-06 – LEIF JUUL LARSEN fra Køge kan berette om en skøn kysttur. Han var taget hele turen tværs over Sjælland for at fiske på vestkysten nær Reersø. – Da det blæste lidt rigeligt til fluekast rykkede jeg fra den yderste del af revet, fortæller Leif Juul Larsentil Fisk & Fri.

– På pynten ved Strandvejen på nordsiden af Reersø, er vandet var lidt mere humant. Jeg troede egentlig det var hornfisketid men omkring halv ni om aftenen fik jeg et rigtig drømmehug, fortsætter Leif Juul Larsen. Efter et par spring ud af vandet og med hjertet helt oppe i halsen, kunne jeg konstatere, at jeg endnu engang havde efterladt nettet oppe ved det andet grej. Med 50 m til nettet, var jeg nødt til at finde en alternativ landingsmetode, hvilket er ret nervepirrende med sådan en stor fisk på fluestangen. Glæden var derfor stor, da jeg endelig kunne lande et pragteksemplar på 73 centimeter og 4,2 kilo, slutter Leif Juul Larsen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This