– Her den anden dag havde jeg en følelse, som de fleste havørredfiskere kender, fortæller Rene Voltelen. – Og det er den følelse, hvor kysten bare trækker i én, og hvor der blot et én ting at gøre – nemlig at tage på jagt efter sølvtorpedoerne.

– Jeg havde selvfølgelig undersøgt forholdene, og det så ikke specielt lovende ud. Der var stærk nordgående strøm, men desværre igen vind. Da jeg ankom til pladsen var jeg lidt overasket over, at der var helt blikstille overflade og tænkte, at det bliver svært.

– Den kraftige strøm var begyndt at løbe, og jeg startede fiskeriet. Jeg fik lagt fluen der, hvor det plejer at smælde på pladsen. Ganske kort tid efter fluen lander, bliver den taget i et hårdt take! Og man er ikke i tvivl, når det er en god fisk, der tar´ fluen hårdt. Fisken kæmper godt, men må til sidst overgive sig, så den glider stille og roligt ind over netkanten. Det er virkelig en fin fisk i god kondi på 60 cm, så den må med hjem i gryden. Ud dette flotte eksemplar fik jeg to mere på henholdsvis 50 og 55 cm plus en mistet i samme størrelse.  Så nu er min sommersæson er skudt i gang.

 

Friluftsland udsalg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This