Det er ikke altid lige let at finde havørrederne, men én ting er sikkert som ammen i kirken: Man fanger ikke noget hjemme i sofaen. Præcis sådan ræsonnerede Hashim Al-Husseini forleden:

– Det var tid til at komme til kysten igen, kunne jeg mærke, for min fiskefeber var helt klart tiltagende, fortæller han. – Jeg er altid på jagt efter noget stort, men det har ikke været specielt let for mig her på det sidste. Et par ture, hvor jeg virkelig har fisket mange timer, har givet en del fisk, men ingen af de lidt større fisk, man altid går og ønsker sig.

– I går tog jeg direkte fra arbejde ud på kysten, og fangede ikke noget til at starte med. Jeg holdt en lille pause for at få varmen, og ved samme lejlighed skiftede jeg blink til en OGP Henry Skruen med UV kroge, og efter nogle kast, hvor jeg var lige ved at give op, endte det med at jeg fik den fine blankfisk, som du kan se ovenfor, slutter han.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This