– Jeg har for nylig været på et par småture i for at finde en god efterårsfisk, fortæller Mads Brinkløv Kentov. – Vandtemperaturen er efterhånden kommet ned, og vi har haft nogle kolde nætter, som giver gode chancer for at finde nogle af de store blanke.  Lørdag startede stille ud med et på fisk tidligt om morgenen, og en god fisk som bare ikke ville med ind!

– Søndag havde jeg ikke meget tid til en god fisketur, og jeg kunne derfor ikke nå at køre efter gode forhold. Derfor tog jeg ned til mit lokale vand for at se, om der skulle være lidt fisk, men desværre måtte jeg opgive, inden jeg overhovedet fik waders på. Vandet var helt farvet og lukket til med tang, så det var lidt øv. Tiden løb og forstrationen kunne mærkes. Jeg besluttede mig for at finde et sted, som kunne fiskes, og så måtte forholdene bare være underordnede, da jeg kun havde kort tid tilbage. Jeg var den eneste på pladsen og forståeligt nok, for der var ingen vind, og vandet var helt fladt uden strøm. Jeg fiskede solopgangen, og lidt efter kom der tre andre på pladsen. Der skete ikke meget, og de andre havde heller ikke kontakt til fisk.

– Jeg besluttede mig for at fiske, som jeg gør om vinteren i det iskolde vand, så jeg begyndte at fiske meget langsomt og helt nede ved bunden. Dette virker ofte, hvis fiskene er inaktive. Lidt efter mærkede jeg et bump i stangen, men den smuttede igen. Nogle dage er man heldig – og andre ikke… Herefter prøvede jeg i det samme område igen – helt langsomt. Kort efter blev stangen meget tung, og der kom tunge hovedslag fra side til side. Derfra gik det hele stærkt, og min bremse kom på arbejde. Efter en længere fight kom fisken i nettet, og var en rigtig flot blankfisk på 70cm. Overspringeren tog Sømmet på 28 gram fra Westin i farven amber.

 

Owner

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This