Bjarne Lehne er som vi skrev på fiskogfri.dk forleden desværre gået bort alt for tidligt. Der er nu kommet dato på bisættelsen – og i stedet for blomster ønsker Bjarne, at pengene skal gå til fiskeriet. Han kone skriver i dag følgende:

– Min elskede mand Bjarne Lehné gik desværre bort mandags den 23.1.2023

Jeg ved, at han var en mand som ikke kun var betydningsfuld for os som familie men også for mange mennesker og mange var betydningsfulde for ham. Derfor vil vi efter Bjarnes eget ønske invitere alle til bisættelse – torsdag 2.2.2023 kl. 13 i Sorø kloster kirke.

 

Dem som kendte Bjarne ved, at han var en storslået mand som bestemt aldrig gik stille med dørene. Derfor inviterer vi efterfølgende alle som har lyst til pølser og fadøl i Lynge forsamlingshus Topshøjvej 2, 4180 Sorø, så vi sammen kan mindes Bjarne og sende ham godt afsted.

 

Bjarne var jo en natur mand som ønskede fisk i stedet for blomster. Derfor vil vi opfordre at man i stedet for at købe en blomst donere et beløb til en nystartet Fladfiskeforening. Med hjælp fra SSK fandt vi en forening der er i Bjarnes ånd. Det kommer til at gå til Østdanmarks Fladfiskeforening som er en nystartet forening for at fremme udsætning af fladfisk i Danmark.

Pt. klækker de pighvar ud hos Den Blå Planet, som skal sættes ud 2-3 steder på Sjælland. Men det er kun starten. Man kan læse mere om dem på www.odff.dk

Det ønskede beløb kan overføres til Boxen via MobilePay, man indtaster det beløb man vil donere og skriver nr. 4469RC.

Bedste hilsner fra hele familien.

PS: Da Bjarnes sidste ønske var at hans aske blev spredt over Øresund, bliver dette et event der senere bliver lagt op i samarbejd med SSK.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This