Storfiskeren Bjarne Lehne har igennem generationer inspireret danske småbådsfiskere til nye, spændende fiskeeventyr – og han har rent lavpraktisk gjort et kæmpe arbejde for dansk lystfiskeri – både gennem sit hverv som formand for Danmarks Småbådsfiskeklubber og via sit virke i rekordudvalget. I går mistede dansk lystfiskeri en af sine allerstørste personligheder gennem årtier:

– Som de fleste nok ved, har vores formand Bjarne Lehne siden i sommers kæmpet med bivirkninger efter to blodpropper i hjernen, lyder det på Dansk Småbådsklubs hjemmeside. – Desværre blev han i forrige uge ramt af to mere i lungen plus en infektion. Desværre var hans krop ikke stærk nok denne gang. Selvom han overvandt infektionen, gav hans hjerte op her til eftermiddag.

– SSK var uden tvivl en stor del af Bjarnes liv og han brændte for alt inden for fiskeri. Hele vejen igennem sit sygdomsforløb, har Bjarne formået passe sin mail samt stadig servicere medlemmerne, og han har skrevet nyhedsbrevet hver måned Og lige præcis nyhedsbrevet var det, Bjarne brændte for til det sidste. Han insisterede i går på at få sin computer, for nyhedsbrevet skulle gøres færdigt. Og det gjorde han – blot få timer før hans hjerte gav op. Vi kan alle kun takke Bjarne for hans store arbejde gennem årene, drevet af hans passion for fiskeriet og venskaberne, som der fulgte med den fælles interesse. Det gode humør og kampgejsten kunne ingen sygdom tage fra ham. Ære være hans minde.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

 

Bjarne Lehne er død - æret være hans minde.

                           Bjarne Lehne er død – æret være hans minde. Fotos: Danmarks Småbådsfiskeklubber.

    Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This