17.3.2011 – I DAGENS udgave af dagbladet Børsen har BigGame Magazine har leveret en side til tillægget "Mens Corner". Læs om den spændende, men risikofyldte bøffeljagt i Afkrika. Samtidig er der også en konkurrence om 5 årsabonnementer!

I artikelen er BigGame Magazines chefredaktør, Rune Fich Weischer, på bøffeljagt i det centrale Afrika. De har fået til opgave af nedlægge en enlig tyr med en meget aggrasiv adfærd, der er blevet udstødt fra en større flok af bøfler. I et uddrag af artiklen fortæller Rune:

"Vi bevægede os gennem endnu et tæt krat, og hvad der skete efterfølgende tog næppe mere end 10-15 sekunder, men det var til gengæld de mest tætpakkede sekunder i mit liv."

Læs hele artiklen i dagens Børsen, der kan købes i bladkioskerne nu. Er du abonnement hos Børsen, kan artikel desuden læses på borsen.dk.

Tjek desuden webshoppen, hvor du lige nu kan finde gode abonnementstilbud på BigGame Magazine – hvad med for eksempel et årsabonnement på BigGame Magazine og North Face Base Camp Duffel taske på 70 liter for kun 549,- kroner!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This