– Jeg er netop vendt hjem fra en fantastisk bryllupsrejse på Yucatan halvøen i Mexico, lyder det fra Mads Langkjær. – Der var hjemmefra givet OK til en fisketur, hvilket jeg selvfølgelig glædede mig til. På en snorkeltur ved Akumal i dagene op til fisketuren, havde min kone og jeg pludselig en face-off med en barracuda i størrelse XL. Det var en fed oplevelse, og det tegnede jo godt.

–  Hjemmefra havde jeg mailet med Carlos Solis fra Mexidivers i Tulum, som er en utrolig behagelig mand, der virkelig brænder for fiskeriet. Vi var lige tidligt nok på sæsonen til dorado, sejlfisk og marlin, men man fanger i hvert fald intet ved at blive på land.

– Vi stævnede derfor ud fra Tulum, og der blevet trollet med ballyhoo’s monteret på konaheads i et tempo, hvor agnene var næsten lige så meget over vandet som i. Efter kort tids fiskeri skreg bremsen på det ene hjul – ” FISK”. Jeg fik stangen i hånden med et smilende ”Don’t lose it”.

– Efter en fed fight kom en flot barracuda i båden. Vi trollede videre og havde tre knaldhårde hug, hvor agnfisken var klippet over i et nærmest kirurgisk rent snit – desværre lige bag krogen. Carlos mente, at det højst sandsynligt var wahoo’s der var på spil – ”These guys have real bad behaviour”, smilte han.

– Undervejs havde vi et stop med bundfiskeri over et rev, hvor min kone totalt udfiskede mig og sørgede for masser af fisk i båden til frokost. Jeg havde en god fisk på, der med tunge rusk fik korken til at knage på min stang. Desværre sled den linen over mod revet, inden jeg fik den presset op.

– Ind imellem huggene blev der delt fiskehistorier, og Carlos blev selvfølgelig inviteret på kystfiskeri i det kolde Danmark. Alt i alt en rigtig fed dag på havet med et super dygtigt og rart crew fra Mexidivers, slutter Mads.

Har du også være ud at fiske på din ferie, så husk at kontakte Fisk & Fri med en lille beretning om dine oplevelser. Du kan kontakte os på 30 70 02 36 eller jb@fiskogfri.dk

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This