Mikkels største fisk til dato, en flot bækørred fra Gudenåen. MIKKEL HARTVIG på 12 år var igen i år med farmand Lars Ole, på kanotur på Gudenåen, men denne gang var dog noget helt specielt, som ikke lige går i glemmebogen.

Mikkel fortæller her selv om turen: Da jeg var på kanotur men min far og nogle kammerater på Gudenåen skulle vi selvfølgelig også fiske, det plejer vi jo at gøre. Vi plejer at fange aborrer og skaller på orm, men i år skulle jeg lige prøve en spinner, og det var fedt. Jeg fangede en rigtig flot bækørred, som er den største fisk jeg har prøvet af fange. Vi måtte endda låne et net af nogle andre i kano for at få den op.

Ørreden huggede på en Mepps 3 spinner, var 51 centimeter lang og vejede 1,53 kilo.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This