– Efter at have landet en rigtig fin stalling i det klarvandede vandløbs forrige sving, var der igen action til UL-gearet, fortæller Jørn Nordahl: – Jeg gik på et stræk, som ikke just er overrendt, men som jeg kender ganske godt. Foran mig lå nu et lige stykke, som jeg ved ofte holder fisk – her er nemlig ret dybt. Jeg skiftede derfor til den dybt fiskende tungstensbelastede 6 grams Caviar Spinner fra Savage Gear, og den hylende gule agn havde knapt nok roteret halvanden gang, inden den blev overfaldet af en større fisk! – Og så var der seriøst gang i fighten, for fisken var en solid og ret hidsig bækørred.

– Den blev dog snart tæmmet med hård hånd af den korte men stabile Wildwing-klinge, og kunne sikkert parkeres i nettet, mens jeg fandt kameraet frem. Det er yderst praktisk med et rummeligt og langt net! – Efter et par fotos kunne den flotte fisk returneres til sin standplads mellem de store vandranunkler.

 

CFC-bait

 

Jørn Nordahls fine bækørred huggede på en Caviar Spinner.

Jørn Nordahls fine bækørred huggede på en Caviar Spinner.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This