– Efter at have landet en rigtig fin stalling i det klarvandede vandløbs forrige sving, var der igen action til UL-gearet, fortæller Jørn Nordahl: – Jeg gik på et stræk, som ikke just er overrendt, men som jeg kender ganske godt. Foran mig lå nu et lige stykke, som jeg ved ofte holder fisk – her er nemlig ret dybt. Jeg skiftede derfor til den dybt fiskende tungstensbelastede 6 grams Caviar Spinner fra Savage Gear, og den hylende gule agn havde knapt nok roteret halvanden gang, inden den blev overfaldet af en større fisk! – Og så var der seriøst gang i fighten, for fisken var en solid og ret hidsig bækørred.

– Den blev dog snart tæmmet med hård hånd af den korte men stabile Wildwing-klinge, og kunne sikkert parkeres i nettet, mens jeg fandt kameraet frem. Det er yderst praktisk med et rummeligt og langt net! – Efter et par fotos kunne den flotte fisk returneres til sin standplads mellem de store vandranunkler.

 

Hvidovre Sport

 

Jørn Nordahls fine bækørred huggede på en Caviar Spinner.

Jørn Nordahls fine bækørred huggede på en Caviar Spinner.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This