– Majflue-sæsonen er så småt ved at være slut for i år, men det har alligevel lykkes mig fange en del ørreder på fluestangen samt mistet enkelte store fisk, fortæller Danni Kikkenborg. – Mange af de mindre bækørreder, som jeg har fanget på op til 41 cm, har ikke kunne stå for min French Partridge imitation, og det har endda også lykkes mig – endelig efter længere tids søgen – at rende ind i en noget bedre fisk på tørfluen:

– I det sidste lys stod jeg der ved åen, ædt i stykker af gnavpander, og fik kroget samt landet en helt fantastisk, smuk og dejlig guldbasse af en vild bækørred på hele 50 cm, som også ender med at blive min nye personlig rekord i bækørred på tørflue. Det var en helt fantastisk aften samt en perfekt afslutningen på majflue-sæsonen, som jo endte med at blive en succeshistorie for mit vedkommende. Endelig fangede endelig jeg trofæbækørreden, som jeg kom efter på tørflue!

 

Forshaga Akademin
 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This