– Nick Nordahl Willem og jeg, fra Team Savage Gear havde aftalt, at vi skulle ud og fiske aborrer, så vi mødtes ved mig klokken 06.00, fortæller Mads Davidsen. – Her tog vi en båd og kørte mod en ret stor sø samt fiskede der cirka fire timer uden at fange noget. Vi tog derfor båden på traileren igen for at flytte til en anden sø, men inden vi gjorde det, havde jeg et lille hemmeligt spot ved en nærliggende å, hvor jeg vidste, der er mange mindre aborrer.

– Det ville jeg lige hurtigt prøve med dropshot og en lille Savage Gear Minnow. Jeg fik da også lynhurtigt tre flotte aborrer, men hugget efter skulle vise sig at være noget helt andet. Til og starte med troede jeg, at det var en stor aborre, men få sekunder efter kunne jeg hurtigt konstatere, at det var en tromletyk bækørred på 57 cm, som gav en helt vanvittig fight i den lille å.

– Da den kom i nettet brød vi begge to ud i et jubelbrøl, for hvilken bifangst og så på dropshot. Det var jo helt vildt og et fantastisk syn at se den svømme tilbage i åen.

 

Forshaga Akademin

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This