– Jeg har netop været en tur til Sæby Å forleden, hvor jeg gik og fiskede de dybe huller af i den ellers lavvandede å, fortæller Jimmi Olesen. – Efter noget tid kom jeg til et af mine hotspots, hvor der plejer at stå en fisk. Spinneren blev kastet hen til en gammel gren, der lå på modsatte brink, og det skal siges der var ikke mere end 30-40 cm vand her. Ud fra grenen kom en rigtig stor bækørred og farede efter spinneren!

– Den flotte ørred missede spinneren anden gang, før den tredje gang hamrede til spinneren og så bankede adrenalinen ellers bare derudaf! Det var bare så fedt at se hele taket på så lavt vand. Selvfølgelig fik den flotte fisk sin frihed igen! Bækørreden målte 47 cm, og fisken er største til dags dato for mit vedkommende.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This