Jens Hansen er en alsidig lystfisker med hang til store karper. Her den anden dag var han taget til åen for at dappefiske efter karper med brød, og det endte med, at turen bød på en noget usædvanlig overraskelse:

– Jeg var taget en tur til åen efter karper, og det var skumringstid, da jeg ankom til åen. Efter et stykke tid spottede jeg, hvad jeg troede var en havørred, der stod bag en stor sten, så jeg skyndte mig at binde en Korda Curve krog i størrelse 4 for anden af linen og satte et stykke flydende franskbrødsskorpe på krogen – i håbet om, at den udsædvanlige ørredfristelse kunne udløse et hug. Forsigtigt kastede jeg ud, foran ørreden, der med det samme kom op og tog brødet. Efter en fin fight, hvor fisken sprang rundt, fandt jeg ud af, at den brødspisende ørred faktisk var en smuk bækørred på 41 centimeter, slutter han.

Har du selv oplevet noget sjovt eller udæsvanligt ved fiskevandet – så skriv til os på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This