– Forleden skulle der da lige tæskes noget put and take fiskeri, så jeg teamede op med Mark Hemmingsen ved søerne i Loch Nees. Her er der altid mulighed for ørreder af mange arter og oftest i ganske gode størrelser. Sådan lyder det fra Jørn Norddahl – Og det fik vi da udnyttet i fin stil….

– Vi lagde forsigtigt ud lige som de morgentræge ørreder. Faktisk skete der ikke en hujende fis ved søen. Ikke engang de ellers så effektive tyskere kunne lokke noget som helst til biddet. Over kaffen spørger Mark, om jeg nogen sinde har fanget en bækørred i Nees? – Næh, – men det skulle vel være muligt.… Fem minutter efter landede jeg denne flotte bækker, som du ser ovenfor.

– Jeg narrede den med et lille sort/rødt blink, og vi grinede sgu lidt af vores snak lige op til hugget. – Herefter dalrede vi om på den modsatte side, hvor jeg tørt konstaterede, at det da var underligt, at vi ikke kunne spottede nogle guldørreder, som der helt sikkert var en del af i søen.

– Der svømmer en stor en lige dér, proklamerede Mark to sekunder efter – og begyndte straks at fiske ihærdigt til den hidsigt farvede fisk. Det huggede kun svagt på hans orange gummidyr, så mens jeg holdt øje med dens trækruter, hentede Mark et giftigt blink i bilen. – Og det duede bare! Guldørreden huggede straks på den nye godbid, og en del kortdistance-bokseri senere kunne jeg nette den. Mark var straks ret sikker på, at den store guldklump var ny PR.

– Hvad tror du den vejer? spurgte han, mens vægten blev fundet frem. – “Øhhhh – aner det ikke – men måske tre et halvt – nej sgu – jeg gætter på 3,65 kilo, var mit svar. Og jeg har altså ikke nogen fiske-krystalkugle, men sandelig om ikke Marks vægt viste helt præcist 3650 gram… Og så blev der ellers grinet lidt igen. Guldørreden var i øvrigt 64 flotte centimeter lang!

– Vi fiskede lidt videre uden held, inden jeg returnerede til sommerhuset for at hygge med kæresten. Mark fortsatte et par timer mere, og fik efterfølgende også en fin regnbue på land. En virkeligt hyggelig formiddagstur med masser af snak og gode fisk til os begge, slutter han. 

Du kan også selv deltage i Kinetic Fiskecup 2023. Læs om regler samt alle de fede præmier sponsoreret af Kinetic Fishing her.

 

Hvidovre Sport

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This