Onsdag den 13 september klokken 19.00 gæster Jens Bursell fra Fisk & Fri Haderslev, for at fortælle om fiskeriet efter gedder og bækørred. Første halvdel af foredraget byder på masser af tips og tricks til geddefiskeriet – både med kunstagn og naturlige agn. Fokus vil være på de helt almindelige teknikker – samt fordele og ulemper ved de forskellige metoder i varierende situationer og vande. Efter en god pause vil Jens fortælle om sit bækørredfiskeri med spinnegrejet, der gennem tiden har givet ham masser af store fisk.

Aftenen rundes af med et par beretninger fra et par ture til Afrika og Amazonas, hvor fiskeriet bød på både nilaborrer og kæmpestore maller.

Som et særligt tilbud denne aften kan du købe Jens Bursells nyeste bog Havørred – Refleksioner på kysten” til blot 250 kroner (normalpris 379 kr). Jens øvrige bøger – ”Geddefeber” og ”Friluftsliv – fra drøm til virkelighed” kan også købes signeret til blot 200 kroner.

Foredraget, som finder sted i Det Blå Forenings Hus i Haderselv, er kun for medlemmer. Du kan få mere at vide om Sønderjysk Sportsfiskerforening samt eventuelt melde dig ind på deres hjemmeside her.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This