SofustorskDa Sofus forleden var på vandet lykkedes det ham ikke blot at fange en flot torsk med et ødelagt hjul. Han formåede også at fange den største makrel på båden i fem år.

– Jeg holdt en fridag sammen med far og storebror Samuel, fortæller Sofus på 7 år til Fisk & Fri.

– Vi tog på fisketur på Øresund med Juventus fra Helsingør. Først begyndte de andre på båden at fange sild og torsk, men jeg fangede ikke rigtig noget. Pludselig sad min pirk fast i bunden. Jeg hev og sled så meget i stangen at håndtaget på mit nye hjul knækkede.


Pludselig begyndte stangen at bevæge sig og det viste sig at være en torsk på hele 6,5 kg der næsten var længere end mig. Det var vildt hårdt at hive den op med det knækkede hjul. Skipper tog et billede og syntes at det var en meget flot fisk.

 

Sofus med sin flotte bådrekord

Sofus med sin flotte bådrekord

Jeg skyndte mig at sætte pirk og sildeforfang på og smed så det hele ud igen, men denne gang var det hverken sild eller torsk, men en kæmpe makrel på 1,45 kg og 49 cm som kom med op. Skipper var helt vild. Det var nemlig den største makrel han nogensinde havde set på båden i de 5 år han havde haft den. I alt fangede vi 61 sild, 4 makreller og 11 torsk, slutter Sofus men når dog lige at tilføje at hans far aldrig har fanget en makrel.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This