Her er det Fisk & Fri’s fantastiske stand fra 2011. Vi er klar på Både i Bella, der afholdes i Bella Center den 24.-26. februar og 1.-4.marts.12-1-12 – DER ER LAGT I OVNEN til en storstilet og flot bådmesse i Bella Center. Der er optimisme at spore blandt udstillerne på Både i Bella trods økonomisk krise. Det oplyser udstillingschef Bo Rasmussen i en netop udsendt pressemeddelelse.

– Som udstilling er vi et spejl af hverdagen – en hverdag hvor bådbranchen uden tvivl stadig har det svært. Alligevel er det tydeligt, at branchen vælger at satse på sæsonen 2012, og vi er meget glade for den gode tilslutning, vi oplever," erklærer Bo Rasmussen:

– Udstillingen præsenterer en stærk udstyrsdel, og det er vigtigt i en tid, hvor der er stor fokus på vedligeholdelse, grundet et lavere salg af nye både. Men Både i Bella byder naturligvis også på masser af sejlerdrømme i form af store og små sejl- og motorbåde, og vi ser frem til at kunne byde både udstillere og besøgende på en fantastisk udstilling, slutter Bo Rasmussen.

Og det er vi glade for her på Fisk og Fri. Vi bakker den op, idet vi naturligvis også er den del af den udstilling. I den forbindelse har vi indtil videre stillet følgende program på benene ved vores stand:

– En fuldt udstyret fiskebåd med mere

– Fadølsanker

– Ekstremt gode abonnementstilbud til dem der møder op

Desuden vil der flere spændende foredrag ved bl..a Niels Vestergaard og Fisk & Fris Gordon P. Henriksen om Pike Secrets filmene.

Vel mødt!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This