Blandt andet Per Sjøstrøms trollingbåd – som ses her – kan opleves i Tuborg Havn i weekenden. Her vil man også kunne få en lystfiskersnak med Per selv og hans makker – trollingeksperten Poul Stadler.

Trollingmaskinen Warrior 175, som ses afbilledet her, kan du også opleve i Tuborg Havn til bådmessen. Ry Bådimport stiller med et toptunet eksemplar af slagsen, som du kan få lov at se og prøve. 10.08.09 – D. 14-16 AUGUST er der endnu engang bådudstilling i Tuborg Havn. Her vil der være rig mulighed for at få inspiration til forskelligartede maritime fritidsbeskæftigelser – ikke mindst fiskeri. Blandt andet vil du kunne opleve en masse nye trollingbåde og tilhørende trollingudstyr, og der vil også være mulighed for en hurtig sejlads. Ry Bådimport, som du kan finde i område M, har for eksempel en Warrior 175 Luksus trollingbåd med, som man kan prøve. Den er toptunet med to 50HK Honda motorer og det allerbedste Furuno trolling-elektronik. Du kan læse mere om Ry bådimport her.

Fisk & Fri’s samarbejdspartner Per Sjøstrøm og Fisk & Fri skribent og trollingekspert Poul Stadler vil også være til stede på messen. De vil repræsentere Nordbornholms Trolling, som arrangerer guidede trollingophold for både større og mindre lystfiskergrupper med mulighed for overnatninger på den hyggelige hotelpension Verona i Allinge by. De vil være til stede med en fuldt udstyret trollingbåd og vil kunne fortælle interesserede om mulighederne for at fange laks og havørred på Danmarks dejligste ferieø. Du kan læse mere om Nordbornholms Trolling på www.trolling-bornholm.dk og herudover kan du i vores online artikelarkiv læse om Per Sjøstrøms rejse fra skibskok til fragtskipper.

Messen har åbent fredag fra 13:00-19:00 og lørdag og søndag fra 10:00-18:00. Entreen koster 75kr, og børn og unge under 15 kan komme gratis ind i følgeskab med en voksen.

For en fuld udstillerliste og flere informationer om arrangementet, se her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This