Bare rolig – der bliver også mange mindre både til fiskerne… BELLA CENTER og Danboat, Søsportens Brancheforening, har netop besluttet, at bådudstilling i Bella skal være en fast årlig begivenhed.

Så kan alle bådinteresserede godt finde sejlerskoene frem og gå i træning. Bella Center og Danboat, Søsportens Brancheforening, har netop underskrevet en ny 5-årig kontrakt, der betyder, at bådudstillingen i Bella Center bliver en årlig tilbagevendende begivenhed.

– Det har længe været vores medlemmers ønske, at både de indendørs og flydende bådudstillinger skal ligge på den samme termin og det samme sted i landet hvert år. Dette har vi nu fået etableret med samarbejdet om de indendørs udstillinger med Bella Center og et tilsvarende samarbejde i Århus, hvor de flydende bådudstillinger i samme periode vil blive afholdt i Marselisborg Havn, udtaler Lars Ive, formand for Danboat, Søsportens Brancheforening.

Fisk og Fri vil som sædvanelig være at finde på bådudstillingen i Bella Center og vi kan glæde alle lystfiskere med at der planer i støbeskeen om at udvide hele messen betragtligt med henyn til fiskeriet…

Fremover vil alle Bella Centers kvadratmeter være fyldt til bristepunktet med nye såvel som "gamle" bådmodeller samt tilbehør hvert år – begyndende fra 2010.

– Vi ser virkelig frem til det nye samarbejde, og glæder os over, at de dugfriske tanker og visioner får tid til at blive indarbejdet allerede i det nye år. Det nye samarbejde er et klart signal om, at nu skal ambitionsniveauet for indendørs bådudstillinger hæves, og en skærpet international profil skal tiltrække flere udstillere og besøgende fra nabolandene, forklarer administrerende direktør Arne Bang Mikkelsen, Bella Center.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This