Så er nærmer vi os startskuddet på Både i Bella.PÅ FISK & FRI’S STAND vil der som sædvanlig være mulighed for at hilse på redaktionen, og vi står klar med en masse gode abonnementstilbud og konkurrencer. Traditionen tro vil der også være topudstyrede fiskebåde på standen.

Magnus Marine stiller op med en BB445 fuldt udstyret med bag- og frontmonteret elmotor, kasteplatform, fiskestole, agnbrønd og meget mere. Derudover vil den topgejlede pontonbåd, Egotripperen, (se side 62 i feb. bladet) også være på standen, og du vil endda have mulighed for at prøve den oppe i bassinet. Sidst, men ikke mindst, er der som altid velskænket fadøl til alle vores abonnenter.

Både i Bella byder også på en række spændende fiskeforedrag med filmklip og skønne billeder, og som altid er der god mulighed for at gøre et en god handel på båd- og fiskegrej derude.

Foredrag til Både i Bella

25. feb.

Niels Vestergaard fra Wide Open Productions stiller op sammen med Gordon P. Henriksen for at fortælle om arbejdet der ligger bag deres to film om geddefiskeri, Pike Secrets 1 & 2. Der vil blive vist lidt klip fra filmene, fotos fra deres ture og de to vil fortælle om, hvorfor og hvordan greb projektet an. Foredraget handler dermed både om produktion af fiskefilm såvel som praktiske fisketeknikker efter gedder.

26. feb. og 4. marts

Bjarne Poulsen fra kajakfisker.dk kommer og introducerer os til fiskeri fra kajak. Vi skal høre om valg af kajak, grej, udstyr, beklædning og sikkerhed, og Bjarne giver os en masse gode forslag til metoder vi kan bruge fra kajakken. Ud over det hjemlige fiskeri tager Bjarne os med på en tur til Tromsø med en masse billeder, hvor der fra kajakken bl.a. fanges torsk, sej, brosme, havkat og flynder.

3. marts

Trollingfiskeren Jan Svenstrup, som bl.a. skriver artikler og de faste Trolling Tricks sider i Fisk & Fri, stiller op med et spændende trolling foredrag. Der er fokus på fiskeriet omkring Møn og Rügen og de mange flotte laks, som er landet der inden for de seneste par år.

4. marts

Nordic Sea Angling og Kinetic tager dig med på Norges vildeste havfiskeri. Jimmy Andersson fra www.nordic-sea-angling.se er en af Skandinaviens mest erfarne havfiskere og står samtidig bag intet mindre end fire havfiskecamps på de hotteste destinationer i Norge. Sammen med den rutinerede danske guide Nikolaj Hjorth fra Team Svinet vises der billeder og film, mens du kan høre om destinationerne og de fantastiske fangster. Efter foredraget vil de to herre være på plads ved Fisk & Fri’s stand, hvor de viser grej og svarer på spørgsmål.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This