LIMPOPO TRAVEL, som er en af Skandinaviens største arrangører af rejser til Afrika, etablerer sig nu på markedet for fiskerejser via Atlantik Fiskerejser. Limpopo Travel overtog pr. 5 januar Atlantik Fiskerejser som et 100 % ejet datterselskab. Dermed fuldender Limpopo Travel sin vifte af outdoor temarejser idet Limpopo i 2008 også opkøbte Diana Jagtrejser.

Atlantik Fiskerejser blev stiftet i 2000 af Mikael Thiesen, som i forbindelse med overtagelsen påtager sig ledelsen af bureauet. Atlantik vil udelukkende fokusere på at arrangere fiskerejser til destinationer i hele verden.

For Atlantik Travel betyder overtagelsen, at fokus kan rettes 100 % imod optimering af kundeoplevelsen, eftersom en lang række tunge administrative opgaver nu overgår til Limpopo.

– Vi på Atlantik Travel kan nu koncentrere os om at udvikle fiskerejser, mens Limpopo koncernen med sammenlægningen er tilføjet en ny dimension og nu fremstår som den ubetinget bredeste udbyder af outdoor temarejser på markedet, udtaler Mikael Thiesen.

Se mere om de to firmaer på www.limpopo.dk og www.atlantik.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This