Jacob Henneberg med sin største laks til dato på 4,8 kilo – taget på blink i Gudenåen. Turen gav endnu én på 2,0 kilo.

16-11-2012 – JACOB HENNEBERGfik sin første laks for et par måneder siden i Gudenåen efter lang tids indsats. Men siden er det blevet til flere.

Nicolaj Holm startede dagen med at fange denne havørred på 59 centimeter. Senere mistede han en stor fisk. Alt i alt en fin sæsonafslutning i Gudenåen.

Bl.a. den 10. november, hvor han med sin svoger Nicolaj Holm igen var taget til Gudenå – på årets sidste tur.

– Vi startede vores tur inde ved Bjerringbro, og efter godt en halv times fiskeri får Nicolaj fast fisk. Efter en god fight kan vi lande en flot havørred på 59 centimeter og 1,8 kilo, der blev overlistet af en regnorm, fortæller Jacob.

– Vi beslutter at køre længere op af åen, og finder et godt sted at prøve. Vi går begge med orm, men efter 5 minutter har vi allerede set en håndfuld laks piske rundt i overfladen, og jeg beslutter derfor at prøve et blink. Andet kast og bang. En lang og vildt fight kan begynde. Efter ca. 15 min kan vi lande en hanfisk på 86 centimeter og 4,8 kilo – min største til dato, fortæller Jacob.

Det blev yderligere til en mistet fisk til Nicolaj og endnu en lille på 62 centimeter og 2,0 kilo til de to familiemedlemmer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This