En glad lokalredaktør med en flot torsk på 18,2 kilo. 21-02-2007 – FISK & FRI’s egen Per Ekstrøm var lørdag den 16. februar på en hurtigt improviseret tur med Sundets, Josef Hochmut og Per B. ombord på båden "Gismoe". – Vejret var perfekt uden ret meget vind, hvorfor der også der var en masse småbåde på vandet. På et tidspunkt mindede det om Bellevue strand på en varm sommerdag. Et rent "fluepapir", fortæller Per Ekstrøm.

– Ekkoloddet viste en masse fisk, primært oppe nordpå ved Ørkenen og Cowboy-kanten. – En kraftig nordgående strøm og en lidt besynderlig bundflod gjorde det dog lidt vanskeligt. -Men når man har hjælp af en skipper i verdensklasse, er man godt hjulpet på vej, fortsætter Per Ekstrøm. -For mit vedkommende blev det til en torsk på 9 kilo, samt den på billedet på 18,2 kilo og nogle mindre torsk. Skipper selv tog en på 17,3 kilo, der dog ikke kan måle sig med, den torsk han fangede den 12. februar på 25,6 kilo. Mig bekendt er årets største i Danmark til dato, slutter Per Ekstrøm.

Vil du også bidrage med masser af flotte firsk og spændende historier til Fisk & Fri’s hjemmeside, så send en tekst med vedlagt billede til Fisk & Fri’s på cs@fiskogfri.com eller ring på eller 33 11 14 89. Alt har interesse, uanset hvilket fiskeri du er til.

GREJNYT – check det seneste her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This