Anders Eybye tog denne flotte 700 gram tunge hornfisk den 14. april ved Hvide Sande.15-04-2012 – SÅ ER ÅRETS FØRSTE indberetning af den populære hornfisk en realitet her på fiskogfri.dk.

Den blev fanget i går ved Hvide Sande af 12-årige Anders Eybye fra Skjern.

Med en vægt på 700 gram er den således i den store kategori, ja, faktisk så stor at den kan udløse en sølvnål under Rekordfisken.

Anders fortæller:

– Vi skulle til at gå hjem fra en virkelig god dag ved havet, hvor vi havde fanget mere en 100 sild. Så jeg sagde til min far, at nu ville jeg fange den sidste sild. Og da jeg kastede ud kom der en stor hornfisk, og tog mit sildeforfang og så kunne kampen begynde. Det mig 5 minutter, og så var den på land, slutter en meget begejstret Anders.

Det er der ikke noget at sige til – nu begynder en ny sæson for de langnæbede!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This