Jacob Leegaard havde en god sæsonstart med denne flotte 10,6 kilos gedde. 07-05-2008 – GEDDESÆSONEN er for alvor gået i gang og den første 10+ gedde er i hus. Det er Jacob Leegaard fra Ålborg, der har fanget en rigtig flot majgedde. Han var taget på en tidlig morgentur den 1. maj, samme med kammeraterne Michael P. Nielsen og Casper Mølgaard. Efter et kvarters fiskeri, var der allerede bud efter Atom blinket og sæsonens første gedde på 4 kilo var en realitet. Gedden blev nænsomt genudsat og det næste hug var tydeligvis noget tungere en det forrige. Denne gang var det en af søens rigtig store gedder, der var faldet for blinket. Jacobs 7´ Abu Agenda stang kom på en gevaldig prøve og det var først efter 10 minutters intens kamp, at gedden overgav sig. Jacob Leegaard kunne stolt løfte en flot majfed 10,6 kilos gedde op til fotografering. Gedden målte 107 centimeter.

Optimismen var selvsagt stor hos drengene og turen bød yderligere på to flotte gedder på 4 og 5 kilo til Casper Mølgaard, der også mistede to rigtig store gedder. Han måtte dog se sig slået på målstregen af gedderne, da de begge, lige inden netkanten, valgte at springe fri af vandet og dermed mistede krogene deres fæste.

Har du også været ude efter majgedder eller andre fisk, så tilmeld dem Rekordfisken og vind masser af flotte præmier. Klik her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This