– Den 23/5 beslutter min kæreste og jeg, at køre til Hvidovre sport, og hente lidt nye forsyninger af BP-Boller, fortæller Martin Raguse. – Vi snakker lidt frem og tilbage med Bobi fra butikken, da det er lidt tid siden, at vi havde set ham. Vi beslutter os for at købe boilies med laksesmag, da det er den eneste, som vi endnu ikke har prøvet, og vi er på vej til lystfiskergården i Roust, hvor vi skal være den 24/5.

– Vi ankommer til Lystfiskergården klokken ca 20:30 og begynder at pakke vores grej ud, inden det bliver mørkt. Vi har lidt pilleri på BP-bollerne, men ingen på land, så vi beslutter os for at kravle i posen. Klokken 01:45 får min kæreste, Sara Gjerstrup, et lille bip, og 30 sekunder efter skriger hendes bidmelder og løber for fuld hammer. Vi kommer ud til stængerne, og hun knalder til den.

– Hendes 3,5 lbs stang krøller godt sammen, og vi kan fornemme, at det er en god fisk. Efter utallige lange og intense udløb kommer der en hvid stør til syne i lyset fra vores pandelamper. Først tror vi, at det er en af søens store vilugaer, da den har kæmpe finner. Den tager endnu et langt udløb, alt imens Sara står med trætte biceps og ømme arme. Cirka 35-40 minutter efter tilslaget, kommer der et monster til syne. Hun har taget søens største stør – nemlig en hvid stør på 76-80 kg på 235 cm. Hun er selv 149 centimeter høj og vejer 59 kilo, men hun får alligevel bæstet på land uden nogen form for hjælpemidler – helt selv. Så skal vi ikke bare konkludere at BP-Bollerne virker, slutter Martin, hvis kæreste lige har landet den – så vidt vides – største stør i Jylland.

Har du selv fanget en stor stør, så send gerne en rapport på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Tohatsu

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This