Store dele af samfundet er lukket ned, og det gælder også fitnesscentrene. Er man lystfisker, er det naturligvis oplagt at holde træningen ved lige ved at fighte med nogle store fisk, og det er lige præcis, hvad Henrik Carl gjorde, da han torsdag eftermiddag gæstede Poppelsøen i Ballerup:

– Jeg ankom til søen ud på eftermiddagen, og havde ikke fisket mere end et minut eller to, da den første stør tog agnen, fortæller han. – Det var en gennemsnitlig belugastør på lidt over 10 kg, som jeg blot afkrogede i vandkanten. Den næste times tid oplevede jeg et helt fantastisk fiskeri, hvor den ene fisk efter den anden måtte en tur på land, og hovedparten var fine fisk på 10-15 kg.

– Herefter døde huggene ud, og jeg var ved så småt ved at indstille mig på at pakke sammen, da et kontant hug fik mig på andre tanker, fortsætter han. – En stærk fisk tog det ene lange udløb efter det andet, og fighten blev ikke mindre kompliceret af, at jeg undervejs også lige måtte klare en diamantstør på cirka 7 kg på den anden stang! Først efter ca. 15 minutter kunne jeg gribe om haleroden på en flot belugastør, som jeg vil tro var på den rigtige side af 25 kg.

– Godt tilfreds med turen besluttede jeg at køre hjem til aftensmad med familien – ligeså snart jeg bare havde fanget en enkelt fisk mere… Der gik ikke lang tid, før stangspidsen begyndte at bevæge sig, og allerede i modhugget kunne jeg godt mærke, at der var god vægt bag. Det blev bekræftet nogle sekunder senere, da fisken gik amok i overfladen nogle meter fra mig, så kaskader af vand stod til alle sider. Herefter stod den på benhårdt tovtrækkeri i en rum tid, og hvis armene ikke allerede var blevet godt trænet af de foregående fisk, så blev de det i hvert tilfælde nu! Da den smældfede belugastør langt om længe lå i vandkanten, kom ejeren Mogens forbi med en scanner, og mikrochippen afslørede, at fisken, der var 32 kg, ”kun” havde vejet 19,5 kg, da den blev sat ud knap fire år tidligere. Det er en tilvækst, der lover godt for fremtidens træning, hvis fitnesscentrene bliver ved med at være lukket, slutter Henrik Carl.

Har du også ømme arme af at fighte fisk, så husk at sende din fortælling og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Send gerne et vandret foto, men det er ikke en betingelse.

 

Boatshow 2023

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This