Nakskov Torskefestival plejer at være et tilløbsstykke med masser af mennesker. Det bliver det også i år – alt er udsolgt. Alle pladser er væk, og tilmeldingen en lukket.NAKSKOV SPORTSFISKERFORENING kan igen i år melde alt udsolgt til Nakskov Torskefestival 2012, som afholdes søndag den 19. august på Nakskov Havn.

130 mand har tilmeldt sig til Nakskov Torskefestival 2012. De tilmeldte bliver fordelt på 10 skibe, hvor der skal dystes om at fange den største torsk. De 10 skibe kommer i år fra Nakskov, Tårs, Onsevig, Spodsbjerg og Bagenkop.

Der vil være præmier til de største torsk, og vinderen vil få overrakt Nakskov bys Vandre pokal fra 1952, som har fuldt Nakskov Torskefestival igennem de sidste 61 år. Der er også præmier til den bedst placerede dame, bedst placerede junior, og til den sjældneste fisk, som traditionen tro vil få overrakt en lagkage.

Alt i alt er der i år en præmiesum på ikke mindre end kr. 30.000,- fordelt på 10 pokaler og godt 45 præmier, samt et graveret sølvemblem til det skib, hvorpå vindertorsken bliver landet.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This