– Jeg har været ude for lidt tid siden og prøve en ny sø for tredje gang, fortæller Jens Sylvester. – Jeg havde aldrig fanget noget derude, men det havde min ven en gang. Mig og min ven tog derfor en tur på cirka 38 timer, og det må man sige gik meget godt. Jeg startede ud med at fiske med en pink pop-up og en fodring bestående halve krill bolies samt majs og 2mm pellets.

– Efter 30 minutter kunne jeg se bobler og støvskyer henne ved min pop up, og så kom runnet, jeg har ventet på, men desværre mistede jeg denne fisk. 20 minutter efter skriftede jeg til en 12 mm ananas pop-up. Fem minutter efter kom der run, og jeg kunne lande en flot skæller på 4 kilo. Snart efter landede jeg også min første spejler nogle sinde og samt en ny PR i karpe på 6 kilo. Herefter blev det mørkt, og så startede min bidmelder igen, hvorefter en spejler på 5 kilo kom i nettet. Fiskene blev fanget i en nordsjællandsk sø.

Har du også været ude ved vandene med succes vil vi meget gerne høre fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This