Henning Trier med vinderfisken på 2,93 kilo, der blev taget på en bornholmerpil fisket på release-takel.

Henning er en af sjællands dygtigste kystfiskere med 200-250 fisk over målet om året fra den åbne kyst på Stevns. Også sidste år var Henning med i præmierækken med en flot fjerdeplads i Aktiv Fritids Kystcup, så han flotte placering må siges at være yderst fortjent.

SJÆLLANDS STORE KYSTKONKURRENCE – Aktiv Fritids Kystcup 2013 er netop overstået. Der var 68 deltagere til konkurrencen, der blev afholdt for anden gang. Fiskeriet i denne weekend var svært – og det kunne tydeligt ses på fangsterne. Der blev indvejet og godkendt 11 havørreder.

– Største fisk blev Henning Triers fisk på 2930 gram, som blev fanget på Bornholmerpilen fisket på et release-takel. Udover denne fisk fangede Henning 4 andre fisk over målet. Anden pladsen gik til Jacob Andersen med en fisk på 2500 gram og tredje pladsen fik Thomas Caspersen med fisk på 1920 gram. Fjerde pladsen Rune Petersen fisk på 1870 gram og femte pladsen Michael Dangkel fisk på 1860 gram, fortæller Allan fra Aktiv Fritid.

– Udover dette, var der en lodtræknings præmie ( ABU Ambassadeur Guldhjul) – og vinderen blev Tobias Nielsen, fortsætter han. – Udover de 11 godkendte fisk, var der ca. 15 fisk ved indvejningen, der ikke opfyldte kravene til k-faktor. Det var ellers fine blanke fisk, men de var lidt slanke, sandsynligvis pga. mangel på føde de sidste par måneder grundet vinteren.

Det kunne dog høres på flere af deltagerne, at de havde fundet masser af stimer fisk, men der var kun tale om små grønlændere. Jeg talte med flere, der havde fanget 6-7 stk. hver. Men alt i alt, var der en god stemning til konkurrencens afslutning. Vi satser på at gentage succesen igen til næste år, slutter Allan.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This