– Den anden dag midt på dagen i høj solskin havde jeg lige to timer til at fiske i det lokale vandhul, fortæller Jakob Kjær Sode-Larsen. I følge alle fiskebøgerne var det ikke de bedste betingelser for at fange en gedde, men jeg havde tid, og nu skulle det have et skud.

– Jeg satte en Suicide Duck på og lagde et kast inde langs med kanten ved nogle siv. Pludselig kom den klassiske trykbølge for fuld hammer fra højre ind mod anden i overfladen, og den bed på, men missede. Den fulgte dog med, og en meter senere – nu helt inde ved kanten, huggede den igen men missede. Den fulgte stadigvæk med og to meter fra stangspidsen huggede den på igen. Og nu sad den der… Krogholdet røg dog, og jeg ærgrede mig meget, og tænkte at den nok ikke ville bide igen, da den var prikket. Men – jeg lagde et kast fem meter ud, og nåede kun at spinne to meter ind, da trykbølgen kom igen – og denne gang missede den ikke.. Efter en kort fight kunne jeg lande denne fine gedde. Den blev ikke målt og vejet, da den hurtigt skulle ud igen. Men en rigtig flot fisk.

 

Harald Nyborg

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This