Den 9. juni og den 28. juni kan du komme på aftenture på Øresund med Fisk & Fri og Sport Dres. M/S Sværd sejler fra Københavns Havn.

Fine torsk som denne har du mulighed for at fange. Husk pirkegrejet og kastegrejet – så er du helgarderet til en god aftens fiskeri.27.5.2011 – HVIS DU DRØMMER om at opleve en solnedgang med fiskestangen i hånden på Øresund, så er sommerperioden netop tidspunktet, hvor du kan gøre noget ved drømmen. Fisk & Fri har i samarbejde med Sport Dres Aps arrangeret to aftener i juni, med afgang fra Københavns Havn klokken 18.00, hvor du kan komme på sundet med M/S Sværd. Det sker den 9. og 28. juni, og det koster 200,- kroner at deltage.

Du får her en fantastisk mulighed for at tage ud med en af sundets meget erfarne styrmænd, som nu bevæger sig ned i Øresund for at give havfiskerne denne mulighed. Det skal bl.a. ses i det lys, at M/S Svære normalt sejler ud fra Helsingør. Sommertid på sundet er ensbetydende med store fangster af småtorsk, som typisk bliver fanget ved drivfiskeri med det lidt lettere kastegrej.

Dog skal pirkestængerne med. Der er på nuværende tidspunkt stadig meldinger om gode torskestimer, hvorfor det tungere grej er nødvendigt. Alt i alt taler vi om et hyggeligt fiskeri sammen med kammeraterne, et scenarie, hvor du får muligheden for at fange lidt småtorsk og nyde aftenvejret, som ingen godt nok kender på forhånd. Det betyder, at du skal have begge grejtyper med om bord for at være garderet. Men så er du også klar til at tage de udfordringer op, som sommerfiskeriet med M/S Sværd tilbyder dig.

Med andre ord – M/S Sværd kommer til København for at gøre sundet usikkert. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet hos enten Fisk & Fri – Gordon P. Henriksen på telefon 33 32 39 00 eller gph@fiskogfri.com eller hos Sport Dres – Kris Jeppesen på telefon 38 88 46 48 eller info@sportdres.dk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This