– Jeg havde fornylig fået lov til at fiske i en af mine kunders sø, beretter Jesper Larsen, der lige er kommet hjem fra en spændende tur til dette nye vand. ”Jovist er der vist nok stadig lidt fisk i den… ål og sådan nogle skaller samt noget andet skrammel, sagde han.

– Fremme ved vandet, gik jeg i gang med de to feederstænger, og inden længe var der aktivitet på pladsen. En lille karusse blev agnet på en “bonus stang” til ål og andet “skrammel”. Der kom ret hurtigt hug på feederstangen, og fisken opførte sig ret anderledes. Pludselig brød en monsterskalle overfladen, og med rystende hænder fik jeg den i nettet. YES SIR – aldrig har jeg set sådan en gigantisk skalle i virkeligheden – kun på billeder af andre, og nu lå der en her i mit keepnet. Fantastisk – jeg fik tilkaldt en fotograf, for denne fisk skulle ikke bare fotograferes med selvudløser. Skallen, der vejede hele 1250 gram, blev efterfølgende nænsomt sat ud igen.

– Timerne gik, og det blev til nogle suder i str. mini op til str. OK. Mørket sænkede sig, og pludselig skreg hjulet på bonus stangen. Jeps, de bevægelser var ikke til at tage fejl af: Det var ål. Og selvom den boksede lidt, så gled også den i nettet. Den var overraskende blank og meget lang. Vægten sagde 950g, hvilket var en fin bonus fisk, og herligt at den var så yderligt kroget, at det var nemt at få den ud igen. Ålen blev slut signalet, og her sidder jeg nu med et kæmpe smil, mens jeg bladrer i billederne. Sikken en aften og sikken en monsterskalle.

 

Friluftsland sommer

 

1250 gram vejede denne flotte skalle som Jesper Larsen fangede på sin feederstang.

1250 gram vejede denne flotte skalle, som Jesper Larsen fangede på sin feederstang.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This