– Når jeg bor kun 12 minutter fra Københavns Havn, er det næsten umuligt at holde sig væk, når jeg som i går kan presse et par timer ind ved solnedgang, skriver Jonas Kærlin til Fisk & Fri. I går var der mange fisk, og det blev til syv torsk på gennemløberen. Min 15 år gamle Brkley Lightningrod kunne ikke mere, og er skiftet ud med dens yngre afløser – en fed billig stang til torskefiskeriet i havnen. At jeg så også så en turist dyppe begge fødder, da jeg gik forbi den lille havfrue, gjorde kun aftenen det sjovere, slutter han.

Hvis du vil vide mere om hvordan du kan gribe torskefiskeriet i havnen an, så tjek denne video med Mikkel Poppelhøj.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

 

Torskefiskeri i Københavns Havn.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This