Indhold her
– Nu hvor majfluerne er på vingerne skulle jeg selvfølgelig ud, fortæller Danni Klikkenborg. – Jeg står klar ved åen præcist klokken 14, da klækningerne plejer at begynde på dette tidspunkt og fortsætter indtil ved 17-tiden. Herefter er der normalt en pause, hvorefter fiskeriet som regel tager til igen omkring 19-tiden med spinnerfaldet. Og heldigvis sker det jeg håber på.

– Dagens resultat er fire mindre bækørreder samt tre fine regnbueørreder. Jeg er noget overrasket over størrelsen på fiskene, da jeg faktisk slår min personlige rekord to gange på samme dag i regnbueørred fra åen taget på Danica imitationer. Først en rigtig springkarl på 52 cm og 1.7 kilo, der tager flere lange udløb – og så en grov bamse på hele 63 cm hvor vægten siger 2.6 kilo. Den store har jeg lidt problemer med at få fightet ind, og nettet synes lige pludselig så lille. Med sådan nogle fisk, så er det altså sjovt med #4 kæppen. Det har virkelig været en god start på majfluesæsonen 2020.

– Da dagen er omme, og jeg går med lange tunge skridt opstrøms på vej hjem imod bilen, spotter jeg yderligere to rigtige gode fisk, som kun lige er oppe to gange helt lydløst, hvorefter jeg ikke ser mere til dem. Men nøøøj der er vægt bag fiskene. Åen gynger helt. Maybe next time…

 

Hvidovres Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This