Kulden tager så småt til, og på mange søer er algetæppet ved at falde. I takt med, at den kolde tid og geddesæsonen står før døren, er der flere og flere, der har haft godt held med geddefiskeriet på det seneste. En af dem er Danni Kikkenborg:

– Tidligt i lysningen var jeg klar med flyderingen ved et af mine gode geddevande, fortæller han. – I den sidste uges tid har der været lidt minusgrader, så jeg var spændt på at se, hvordan gedderne ville opføre sig – og om de stadig stod ved sivkanterne, eller om de var trukket ud på dybere vand.

– Jeg startede ud med at drive rundt langs sivene og fangede rimelig hurtig en meget, meget lille gedde. Faktisk var den ikke meget større end min geddeflue. Efter noget tid uden at mærke eller se noget som helst, kom jeg til en plads, som jeg ved holder store fisk, og her fik jeg et voldsomt hårdt hug. Den var rigtig god denne fisk, men desværre slap fluen, satans!

– Herefter drev jeg videre rundt, og fiskede de oplagte pladser, hvorefter jeg kom til et nyt spot, som også plejer at give nogle pæne fisk. Jeg kastede min flue ind i hotspottet, to træk og BANG – Fish On… Efter en god fight kunne jeg nette en meget fin gedde, som nænsomt fik friheden igen efter et hurtigt billede. Jeg målte eller vejede ikke fisken. Alt i alt var det en meget hyggelig dag, selvom den ikke var helt så actionpræget som mine sidste par ture. Jeg kan i hvert fald ikke klage efter 38 gedder på fluekæppen over de sidste seks ture.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This