– Mig og min makker ankom til Gaula mandag, fortæller Malthe Thomsen. – Vi startede fiskeriet ved ankomsten og efter to runder havde vi begge haft fisk på krogen. Begge røg desværre af, og min skød vi til at være en 10 kilos. Der var blandede følelser, med de tabte fisk, og vi viste ikke, om vi skulle grine eller græde. På den ene side var det fedt at have haft kontakt så hurtigt til fisk, og på den anden side…

– Tirsdag fortsatte fiskeriet. Vi havde løftet pande og var klar! Klokken 15 tirsdag havde Jakob et godt hug på en Sunray i overfladen, og to minutter senere får jeg en stor fisk på igen, som vi så løber efter 300 meter nedstrøms. Desværre gik den ned over et stryg, hvor forfanget blev flået i stykker. Øv, øv, øv – igen, men igen en vild oplevelse.

– Om aftenen, fiskede vi samme pool, hvor jeg i anden runde fik jeg et kontant hug! Herefter begyndte tovtrækkeriet, hvor fisken fløj nedstrøms. Den sprang flere gange helt fri af vandet og gik i backingen syv gange! Det var virkelig vanvittigt! Til sidst kunne min makker lægge en fast hånd om halen på den, og så var den landet! Efter nogle hurtige fotos, blev den sat ud igen, og det var en kanon oplevelse senere på samme aften, da jeg kunne lande Jakobs egen laks.

Hvis du selv skal herop på ferie, må et godt råd herfra være: Vær ikke bange for at fiske højt og med små fluer op til fem centimeter, slutter han.

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This