guldABU har altid haft en særlig plads blandt grejentusiaster og samlere. Det er derfor heller ikke overraskende at netop ABU er temaet, når Dansk Grejsamler Klub for anden gang lukker dørene op i Bellahøjhallen til en kæmpe fiskegrejsloppemarked.

Formanden for grejsamlerklubben, Carsten Faber, fortæller lidt om, hvad man kan glæde sig til som ABU-entusiast.

– Vi fylder en af vores montre med absolutte sjældenheder, og en anden montre med velkendte klassikere. Der vil så være noget for samleren, men endnu vigtigere: der vil være masser af datidens grej, der kan vække genkendelsens glæde hos mange af de besøgende.


I montren med sjældenheder er der bla. et mint Record 5000 i sort, et mint Record 5000 SG, og som en ekstrem sjældenhed et Record Ambassadeur 5000 før model SG, med et tocifret fodnummer. Dertil mange andre skønne sager, så der bliver meget at kigge på, fortæller Faber og fortsætter:

– Vi har inviteret ABU/Pure Fishing til at deltage på loppemarkedet, og vise, hvor langt man er nået i dag, og de har meldt positivt tilbage og bekræftet deres deltagelse, så det bliver spændende at se, hvad de medtager af lækre grejer vi kan beundre. Selvom konkurrencen er meget større, end da det hele startede i Svängsta for over 75 år siden, er ABU stadig med i det absolutte førerfelt, når talen falder på multiplikatorhjul. Siden verden i efteråret 1952 for første gang så et Ambassadeur hjul, er der sket vandvittigt meget, og der sker hele tiden nye landvindinger, specielt har udviklingen på materialefronten været enorm. At ABU i dag står stærkere end nogensinde, skyldes ikke mindst, tilhørsforholdet til Pure Fishing, der i dag er et af verdens største firmaer udi fiskegrej og tilbehør.

Vind et guldhjul!
Alle der deltager på loppemarkedet, enten som besøgende eller som stadeholdere kan blive den heldige vinder af et ABU Ambassadeur 5000 CDL Anniversary Guldhjul til en værdi af 5500 kroner. Hjulet er kun fremstillet i 250 eksemplarer, der alle er nummererede.
Alle får ved indgangen udleveret en lodseddel, den skal så udfyldes og afleveres i DGKs stand. Kl 15:00 bliver der så trukket lod, og den heldige vinder, der skal være til stede, vil modtage dette lækre og værdifulde hjul. Er man ikke til stede, trækkes der et nyt lod, da hjulet skal finde en ny ejer. Tak til Hvidovre Sport og Pure Fishing der sammen har doneret dette lækre hjul til vores lotteri. Stadelejere får udleveret deres lodsedler inden åbningen

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This