– Selvom Ulrik og jeg lige har været til Predator Cup en hel weekend, så var fiskefeberen ikke helt kureret, fortæller Ulrik Nielsen. – En aftentur i båden efter aborrer var derfor meget oplagt, for det er et virkeligt actionfyldt fiskeri, når man først finder fiskene.

– Jeg fiskede på en grund, der er 2-3 meter dyb, så Shadow Rap Deep og Shadow Rap Shad Deep var oplagte valg til hurtigt at afsøge en masse vand. Da jeg først fandt aborrerne, var de virkelig i hugget, og der var stort set fisk i hvert kast. Det skete endda et par gange, at der var to fisk i samme kast, men kun på Shadow Rap, da den er længere end Shadow Rap Shad.

– Woblerne blev fisket på en 7 fods 13fishing Omen Black stang i 5-20 gram, som er en virkelig lækker let spinnestang med hurtig topaktion, der er velegnet til de små twitch med wobleren, som oftest resulterer i, at hugget falder. Dagens agn var Shadow Rap Deep i farven ROL og Shadow Rap Shad Deep i den nye farve BLK. Det blev til mange fisk, med de største lige over kiloet.

 

Hvidovre Sport

 

 

Når aborrerne bare vil ha´en Rapala wobler...

Når aborrerne bare vil ha´ en Rapala wobler…

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This