– Jeg havde forleden inviteret Thomas Kjærgaard med en tur ud i båden, hvor vi skulle fiske både efter aborrer og gedder, beretter Mads Davidsen. – Vi satte båden i søen lidt over klokken 6 lørdag morgen og sejlede mod de første par spots. Efter et par timers fiskeri kunne vi godt fornemme, at gedderne i hvert fald intet gad, så i stedet riggede vi aborrestængerne op.

– Til dette fiskeri bruger jeg en lille Savage Gear Parabellum 3-14 gram, og jeg lagde ud med at prøve med en SG Craft Shad i lidt forskellige farver, men det resulterede kun i et par mindre aborrer, så vi kunne efterhånden godt se, at der skulle arbejdes meget for fiskene denne dag.

– Vi fiskede en del pladser af og fik prøvet en masse forskelligt grej, hvilket til sidst gav et godt resultat, hvor vi fangede cirka 20 aborrer tilsammen med nogle stykke over 40 cm og den største på 48 cm til undertegnede. Det var simpelthen næsten kun med softbaits fisket på dropshot, at man kunne lokke dem til og bide. Så alt i alt blev en meget svær dag alligevel til en ganske god dag. Knæk og bræk.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This