Nakskov Sportsfiskerforening inviterer søndag d. 22. oktober alle lyst og sportsfiskere til åbent L.F. Mesterskab i Aborrefiskeri i Nakskov Indrefjord.

Nakskov Indrefjord er netop i denne tid fyldt med aborrer, der trækker ind fra den salte Ydrefjord til det mere ferske brakvand der er i Indrefjorden. For tiden er det ikke ualmindeligt at fange 20 til 30 aborrer på få timer, og oftest med fisk på over kiloet. Dette lykkedes et af klubbens medlemmer Jakob Brun, da han den 27/9 landede en aborre på ikke mindre end 2,050 kg. fordelt på 50,5 cm. Dette er den største Aborre gennem 36 år der er fanget i Nakskov Sportsfiskerforening og en tangering af naturvejleder Klaus Bek Nielsen klubrekord fra 1981 – hvor han som junior fangede en aborre med samme vægt.

L.F. Mesterskabet i aborrefiskeri er åbent for alle. Det vil sige, at du ikke behøver at være medlem af Nakskov Sportsfiskerforening eller have købt dagskort til Nakskov Indrefjorden denne dag. Så slut efterårsferien af, med en hyggelig tur i Nakskov Indrefjord sammen med familien og vennerne.

Under indvejningen, der finder sted mellem klokken 13 og 14, er der tændt op i grillen og foreningen serverer et par pølser til hver enkelt deltager.

Til konkurrencen må der fiskes på stykket fra Cementbroen ved Nybro og ned til Rødbyvejsbroen i tidsrummet fra 9 til 14.

Se mere på foreningens hjemmeside!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This