Der er ikke noget som årets første tur i sin egen båd. En af dem, der har haft året første havtur her i det gode vejr, er Andreas Horn Sloth:

– Min far og jeg pakkede bilen og kørte mod Hanstholm tidligt i morges, fortæller han. – Vi fik sat båden i vandet, og var klar til at sejle klokken 9. Vandet var meget beskidt inde under land, så efter vi havde prøvet uden held et par steder, sejlede vi lidt længere ud.

– Vi prøvede igen omtrent 12 mil fra land på et lille område med masser af sten, fortsætter han. Det var ikke muligt, at se fisk på loddet, men da vi først begyndte at fiske, var der bid med det samme. De stod bare helt nede mellem stenene, så de var svære at se. De største torsk vejede mellem syv og otte kilo, og det endte med, at vi havde en helt fantastisk dag på Vesterhavet med højt solskin og næsten ingen vind, slutter Andreas.

Har du også være ude i egen båd, kan vi kun opfordre dig til at dele dine oplevelser med brugerne af fiskogfri.dk. Du kan komme i kontakt med redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller på telefon 30 70 02 36.

 

Harald Nyborg

 

Torsk fra Vesterhavet

Andreas far med en flot torsk fra Vesterhavet

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This