Suderen er en varmeelskende fisk, så det er sjældent, at landets medefiskere kaster sig ud i målrettet fiskeri, før der så småt er ved at komme blade på træerne. Men det er der nu, for det er forår med stort F. En af dem, der har været ude med medegrejet er Jesper Larsen fra Græsted:

– Nu skulle det være, fortæller han. – Jeg havde både trangen til en fridag & lysten til at se om suderne var vågnet op – på trods af en kold april måned. Jeg pakkede derfor grejet og kørte afsted til en sø, som ligger 1 time fra min bopæl og som jeg besøgte sidste år, med en ok fangst. Men – dengang var det varmere end nu.

– Dagens teknik i det stadig relativt kolde vand, blev teknikken ”method feeder” kombineret med små pineapple boilies fisket på bundtakel og hair-rig. Denne teknik havde jeg haft stor succes med sidste år på diverse ture. Den første suder kom på efter blot 15 minutter – efterfulgt af den næste lidt længere oppe af dagen. Begge bød på en fin fight.  I skrivende stund fisker jeg videre, og jeg nyder 100% at havde skudt suder-sæsonen godt i gang, slutter han.

Hvis du vil vide mere om suderfiskeri – eksempelvis det sjove og super spændende flådfiskeri, så tjek denne video med Jens Bursell på Fisk & Fris Youtube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

Forshaga Akademin

 

Med method-feeder teknikken presses grundfoderet sammen i en "foderlkurv" der også udgør taklets belastning. Bemærk at den lille boilie fiskets på et såkaldt hair-rig, der giver en bedre krogning.

Med method-feeder teknikken presses grundfoderet sammen i en “foderlkurv” (tv) der også udgør taklets belastning. Bemærk, at den lille boilie fiskes på et såkaldt hair-rig, der giver en bedre krogning.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This