– Efter en del gode fisk igennem vinteren som blevet fanget i mindre vande, skulle jeg nu endelig angribe en af de større søer på Vestsjælland, siger Paule Bräsel. – Turen var egentlig en ret spontan kort overnatning uden forberedelse. Da jeg ankom ved søen ved 19 tiden blev tiden brugt til at lægge mine tre stænger først og så sætte bivvyen op bagefter. Alt skulle ligge godt, inden det blev mørkt. Jeg fordelte to stænger på den modsætte brede under nogle buske og en stang i kaste afsted ved egen bred.

– De første to fisk blev to brasen der meldte deres ankomst på de sparsomme fordringer, jeg havde lagt ud. Jeg fiskede 14mm Mojo og Piña popups på en håndfuld boilies af samme slags, garneret med lidt groundbait og flavour. Midt om natten var det den gule Mojo , der gav pote og efter en lang fight kunne jeg for første gang i år se en massiv spejler ved overfladen. Der den kom tætterede på røg den rimelig hurtig i nettet og et kig på vægten afslørede, at den første over 15 kg i denne sæson allerede var fanget. Sikke en dejlig start på en af de større søer.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This