Finn Sloth Skjødt har været på årets første sandarttur fra sin elskede kajak, hvor det lykkedes ham at fange årets første sandart. – Det var ikke let, fortæller han, men til sidst fik jeg dog en enkelt fisk. Men – alt er godt, så længe man får en smuk sandart op til overfladen. Sandarten blev spottet på mit Garmin LiveScope, og jeg så den faktisk kun som en meget lille markering nede over bunden. Jeg sænkede lynhurtigt mit Vertigo softbait ned til den, og så kan det ellers være, at fisken rejste sig, så man tydeligt kunne se den i takt med, at den så større og større ud på skærmen, indtil den huggede hårdt uden at tøve. Jeg elsker bare dette fiskeri, slutter han.

Har du selv været ude efter søernes rovfisk, så husk at sende os din beretning og et par gode fotos til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Tohatsu

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This