CFC-Baits har efterhånden skabt sig noget af et ry som en storkarpemagnet, og det er bestemt også tilfældet med Spicy Squid boilien. Det sidste skud på stammen af danske drømmekarper på denne agn står Janus Hjort for.

For lidt under en uge siden, og efter en kortere foderkampagne, hvor et større område var blevet fodret op med Spicy Squid boilies soaket i krill- og leverolie, oplevede Janus et karpefiskeri, som er de færreste forundt. Det var det første sats i en større sjællandsk sø, og Janus ramte jackpot, da han fiskede sine stænger op mod et sivbælte mellem de spæde åkander. – Jeg havde vinden i ryggen, hvilken ikke er optimalt, fortæller Janus. – Heldigvis så passede vejrudsigtens forudsigelser for en gangs skyld, og vinden vendte 180 grader i løbet af natten. Og med den ændrede vindretning fulgte også karperne. Lidt over midnat blev jeg vækket at et brutalt run, hvor bidmelderen hylede som aldrig før. Da jeg fik kontakt til fisken, var det tydeligt, at der var tale om en tung fisk. Karpen gik dog uden problemer fri af åkanderne, og efter en relativt udramatisk fight, kunne jeg lande det, der viste sig at være en solid ny, slutter Janus.  

Og en Solid PR var det i den grad, for vægten blev trukket helt ned til imponerende 18,8 kilo. Sikke en fisk. Så vidt vi ved her på redaktionen, er det årets første karpe over 18 kilo. Det næste halve døgn bød på fire andre fisk i samme område, hvoraf de alle var over 10 kilo, og den største af de fire var en skælkarpe på 12 kilo.

 

Friluftsland

 

Det var denne boilie Janus Hjrots 18,8 kilos spejlkarpe ikke kunne modstå

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This