– Min gode fiskekammerat Asbjørn og jeg hoppede forleden på cyklerne og kørte ned til en lille lokal å, fortæller Bertil Vinther Krag. – Da vi ankom var der to huller, et nedstrøms og et opstrøms. Jeg siger så ”vil du lige tage hullet opstrøms også tager jeg det nedstrøms”.

– Allerede i det første kast, var der en mindre fisk, som slog til spinneren, hvor jeg så kastede igen, og så sagde det bare smæk. Jeg fik kaldt Asbjørn over, hvorefter han ofrede sig og smed tøjet for at gå ud i åen. Havørreden sprang og hoppede som en gal, men til sidst lykkedes det os at få den i nettet efter en god og lang fight, slutter han.

Har du selv været ved åen for at fiske havørred eller laks hører vi meget gerne fra dig. Du kan skrive til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This