Mads Lind Konradsen fra Fredericia har send os en noget anderledes fangstrapport.

-Fiskedagen startede onsdag klokken kvart i kvalme, med afgang imod hvad vi havde hørt omtalt som det forjættede geddeland, fortæller Mads og gortsætter. -Klokken 07.20 ankom vi til den bro, vi havde udset os hjemmefra. Med en temperatur på -3 grader og en vind på 10 sekundmeter, var det en sand pine at rigge til.

Vi kaster begge medegrejet ud i håb om agnskaller i vildskab. Imens vi ventede på skallerne beslutter vi os for at afprøve de SavageGear Real Eel’s, vi havde købt til vild overpris. Kaffe blev kogt og drukket, for at prøve at holde blodet fra at fryse til.

De sporadiske hug fra gedderne hjalp lidt og inden den klokken 9 havde vi landet fire gedder. Min medestang, som jeg havde glemt alt om under geddefiskeriet løber af. Jeg griber den og giver et meget let modhug i forventningen om at det er en skalle.

Overraskelsen over vægten og bevægelsen af hvad der sad i den anden ende var enorm. Efter en tung dans fik jeg landet den største brasen jeg har set i mit liv.

Yderligere 5 gedder blev fanget op af dagen. Bestem ikke sidste gang vi rejser de knapt 250km for at fiske Gedder i Randers, slutter Mads.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This